Ясно е вече кой е експертът в Министерството на отбраната, който

...
Ясно е вече кой е експертът в Министерството на отбраната, който
Коментари Харесай

Ясно е кой е сгафилият експерт от МО

Ясно е вече кой е специалистът в Министерството на защитата, който подава оставка. Оказа се, че това е Кристел Чимширова - главен специалист в дирекция " Връзки с обществеността и протокол "  на МО. Тя разгласява в профила си във Фейсбук позицията си по проблема, публикуваме я без редакторска интервенция:

" Всяко нещо има край.

Единствено скърбя, че поради мен, нападат най-достойният и способен министър на защитата Тодор Тагарев. Утре, 8 януари 2024 година ще подавам оставката си в Министерството.

Благодаря на всички сътрудници, с които сме работили повече от 20 години.

Във връзка с зародилата социална полемика към поканите за наличие, изпращани от Министерство на защитата до народни представители за присъединяване в обичайния празник Богоявление и Водосвет на бойните флагове на 6 януари т.г., който породи политически реакции, бих желала да заявя следното:

В качеството си на основен специалист в дирекция „ Връзки с обществеността и протокол “ на МО персонално давам отговор за изпращането на поканите. Обикновено това се прави въз основата на общоприет лист, съгласно условията на държавния протокол, който се актуализира от време на време. Поканите се разпечатват автоматизирано. Поради продължителната липса на структуриран парламент през последните години и, наблягам, заради недовиждане от моя страна описът не е бил обновен, което е довело до неприятната за всички обстановка. Заявявам ясно, зад дейностите ми не стоят никакви политически претекстове, или съображения.

Поемам цялата отговорност, като сервирам извиненията си на всички сътрудници, които безпричинно са подложени на критика, а на министър Тагарев депозирам своята оставка от заеманата позиция. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР